Pronađen mrtav dečak u Trnavi kod Čačka

Izvor: Prva.rs, 09.Jul.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen mrtav dečak u Trnavi kod Čačka

Dečak je pronađen mrtav na tavanu štale gde se često igrao, u selu Trnava kod Čačka, potvrdio je danas Tanjugu zamenik višeg javnog tužioca u ovom gradu, Zoran Pešić.

"Telo je pronašao brat, koji je po dolasku sa posla primetio da dečaka nema. Uputio se ka tavanu štale, gde se mališan često igrao sa drugom. Dečak je bio zapao u jedan otvor, brat ga je dovukao do kraja krova i pozvao hitnu pomoć", naveo je Pešić.

Zamenik višeg javnog tužioca u Čacku kaže da je, prema tvrdnjama brata, dečak bio potpuno zdrav, da na telu nema vidljivih tragova povreda, a tužilaštvo je tražilo da se obdukcijom utvrdi uzrok smrti.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.