Surčin: Eksplozija u Čumetovom tržnom centru

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surčin: Eksplozija u Čumetovom tržnom centru

Nepoznati napadači bacili su večeras ekplozivnu napravu u kafić u tržnom centru Kotobanja koji je u vlasništvu Ljubiše Buhe Čumeta. Prema prvim podacima povređen je D.Z. star šezdeset godina koji je privatnim vozilom prevezen u Dom zdravlja Surčin. On je kako nezvanično saznajemo zadobio povrede ekstremiteta.Kako su nam ispričali očevidci eksplozivna naprava je bačena za sto za kojim je sedeo Ljubiša Buha Čume sa svojim prijateljima. Čume je izbegao napad i eventualne povrede jer je samo pet minuta ranije ustao od "svog stola". Ubrzo po njegovom odlasku Kotobanji su prišla dva vozila, koja su zastala, a iz jednog od njih je bačena eksplozivna naprava za sto za kojim obično sedi Ljubiša Buha Čume. U ekploziji je povređen D.Z. Prema nezvaničnim informacijama policija nije pronašla tragove gelera tako da se sumnja da je ekplodirala petarda - topovski udar. Sumnja se i da je u pitanju nameštaljka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surčin: Petardom na kafić u Čumetovom tržnom centru

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2014

Iako je prvobitno javljeno da je na kafić "Kotobanja" u Surčinu bačena eksplozivna naprava, policija tvrdi da je u pitanju kineska petarda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.