Promocija monografije o Mileni Dravić 22. novembra u Jugoslovenskoj Kinoteci

Izvor: Danas, 20.Nov.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija monografije o Mileni Dravić 22. novembra u Jugoslovenskoj Kinoteci

Promocija nove monografije o divi srpskog glumišta, Mileni Dravić, pod nazivom „Milena Dravić ili ključ snova” autorke Anite Panić, u izdanju Filmskog centra Srbije i Službenog glasnika, održaće se u četvrtak, 22. novembra u 19 sati, u Velikoj sali Jugoslovenske Kinoteke, u Uzun Mirkovoj 1, najavljeno je iz Filmskog centra Srbije. Članak Promocija monografije o Mileni Dravić 22. novembra u Jugoslovenskoj Kinoteci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert povodom 50. godišnjice „Belog albuma“ Bitlsa

Izvor: Danas, 20.Nov.2018

Povodom obeležavanja 50. godišnjice od objavljivanja "Belog albuma" grupe Bitls u četvrtak 22. novembra u Božidarcu biće održan koncert grupa Oceanchild, a ulaz je besplatan. Članak Koncert povodom 50. godišnjice „Belog albuma“ Bitlsa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kosovo: OEBS opremio 15 osnovnih škola kamerama za video nadzor

Izvor: Danas, 20.Nov.2018

Misija OEBS-a na Kosovu završila je 19. novembra montažu unutrašnjih i spoljašnjih kamera za video nadzor u osnovnoj školi "Alji Hasi" u selu Crmljane koje se nalazi u opštini Đakovica sa ciljem smanjenja nasilja u školama. Članak Kosovo: OEBS opremio 15 osnovnih škola kamerama za video nadzor...

Nastavak na Danas...

Pismo iz staračkog doma: Zbunjenost na jutarnjem obedu

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 00:53

Iz izjava mnogih zvaničnika mogli smo i mi stariji, posebno mi koji smo korisnici ustanova Gerontološkog centra Beograd, a naročito posle izjava gospodina ministra socijalne politike u čijoj su nadležnosti spomenute ustanove, pomisliti da su bolja vremena uveliko nastupila. Članak Pismo iz staračkog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.