Prolećne temperature u Srbiji kvare oblaci i jak vetar

Izvor: Press, 10.Feb.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećne temperature u Srbiji kvare oblaci i jak vetar

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom, a po podne i uveče u višim planinskim predelima padaće sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Foto:Blic.rs
Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, u planinskim predelima i južnom Banatu povremeno olujni, po podne i uveče u skretanju na zapadni uz postepeno slabljenje.
Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biće od 2 C do 11 C, najviša od 10 C do 17 C stepeni.
U Beogradu će biti pretežno oblačno, vetrovito, povremeno sa kišom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, po podne i uveče zapadni uz postepeno slabljenje. Najniža temperatura biće 10 C, najviša 15 C stepeni.
Kada se radi o izgledima vremena za sedam dana, četvrtak će doći do kratkotrajnog razvedravanja. Od petka pretežno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom. Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.