Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom, a po podne i uveče u višim planinskim predelima padaće sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, u planinskim predelima i južnom Banatu povremeno olujni, po podne i uveče u skretanju na zapadni uz postepeno slabljenje.

Najniža temperatura biće od 2 C do 11 C, najviša od 10 C do 17 C stepeni.

U Beogradu će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << biti pretežno oblačno, vetrovito, povremeno sa kišom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, po podne i uveče zapadni uz postepeno slabljenje. Najniža temperatura biće 10 C, najviša 15 C stepeni.

Kada se radi o izgledima vremena za sedam dana, četvrtak će doći do kratkotrajnog razvedravanja. Od petka pretežno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom. Temperatura će biti iznad prosecnih vrednosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMITE SE NA VREME: Danas prolećne temperature, a do kraja februara...

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

BEOGRAD - Današnjih 20 stepeni izmamili su sve napolje, a vlasnici kafića su odlučili da prolaznike obraduju otvaranjem bašti, kao da je pravi prolećni dan...Iako je tek početak februara, temperature su iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a i priroda je počela da se budi, pa su širom...

Nastavak na Kurir...

Vremenska prognoza - 10. februar

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 01:40

Pretežno oblačno, vetrovito, mestimično s kišom. . Sredinom dana i uveče u višim planinskim predelima sneg. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata, u Podunavlju i Pomoravlju, kao i na području Beograda...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.