Prof. dr Ljubić upozorio: Žene u Srbiji sada da ne ostaju trudne, ne zna se šta će biti sa tim bebama

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prof. dr Ljubić upozorio: "Žene u Srbiji sada da ne ostaju trudne, ne zna se šta će biti sa tim bebama"

Specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista perinatologije, renomirani stručnjak rekao je da sada nije idealno vreme da žene u Srbiji ostanu u drugom stanju Prof. dr Ljubić Aleksandar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista perinatologije, renomirani stručnjak iz oblasti ginekologije, akušerstva rekao je u emisiji "Prva tema" da sada nije idealno vreme da žene u Srbiji ostanu u drugom stanju.- Namamo puno informacija o tome šta radi korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << virus fetusu u majčinom stomaku. Do 26. marta se mislilo da majka ne može da inficira bebu u svom stomaku, a onda se u Kini rodila beba koja je imala virus jer joj je majka prenela i niko ne zna kako se to desilo - otkrio je dr Ljubić. - Zato, svi oni koji su želeli da proširi porodicu neka to sada ne rade jer mi ne znamo šta će se dogoditi sa tim embrionom tokom trudnoće. U svakom slučaju ne preporučujemo trudnoću i kada žene imaju neki drugi virus, tako je i sa koronom.Dr Ljubić je savetovao sve roditelje ili one koji to žele da budu da odlože to za "neko srećnije vreme".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVET GINEKOLOGA Dr Ljubić: Ovo nije idealno vreme da žene zatrudne

Izvor: Blic, 29.Mar.2020

Ovo nije idealno vreme da žene u Srbiji zatrudne, upozorio je specijalista ginekologije i akušerstva Aleksandar Ljubić.

Nastavak na Blic...

Ginekolog Ljubić: Žene, ovo nije pravo vreme za trudnoću

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2020

Ginekolog Aleksandar Ljubić savetovao je žene da vreme epidemije koronavirusa nije idealno za trudnoću.. „Nemamo puno informacija o tome šta radi koronavirus fetusu u majčinom stomaku“, rekao je Ljubić za televiziju Prva, prenosi B92.. Kao prilog ovoj tvrdnji navodi da se do nedavno mislilo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.