Prodavao marihuanu u lokalu putem dostave; Osuđen vlasnik picerije

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 22:02

Prodavao marihuanu u lokalu putem dostave; Osuđen vlasnik picerije

U piceriji na Zvezdari umesto hrane prodavali marihuanu, osuđen vlasnik lokala.

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri i po godina zatvora vlasnika picerije na Zvezdari "Gonzales" V. Ð. jer je u tom lokalu preprodavao marihuanu, čak je pakujući u pice spakovane u kutije za isporuku.

Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je osuđen zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u promet opojnih droga, a u kaznu mu je uračunata i ranije izrečena pravnosnažna kazna zatvora od 3 meseca zatvora.

N. Š. osuđen je zbog neovlašćenog držanja na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora s rokom provere od tri godine, navodi se u presudi.

Njima je takođe odlukom suda izrečena mera bezbednosti oduzimanja predmeta, pa je od V.Đ. oduzeto 59,75 grama opojne droge kanabis i 1 elektronska vagica, dok je od Šaćiragića oduzeto 1,89 grama.

V.Đ. je oduzeto 48.300 dinara, i 560 evra na ime imovinske koristi od krivicnog dela.

Prema presudi Ðorđević je 15. januara 2020. godine u piceriji u Beogradu neovlašćeno radi prodaje držao i prodavao kanabis. U lokalu je zaplenjeno 59,75 grama.

Prethodno je na neutvrđen način, kako navodi sud, i od nepoznatih lica nabavljao drogu, držao je u šanku picerije u kojoj radi i tog dana M.M. je na njegov zahtev, za 1.000 dinara prodao jednu PVC kesicu sa ukupno 1,89 grama droge, piše Telegraf.

T.Đ. je na njen zahtev za isti iznos prodao 3,46 grama, dok je ostatak u količini od 54,4 grama, kao i jednu elektronsku vagicu držao ispod šanka u PVC kesicama.

Jednu od tih kesa stavio je u kutiju sa spremljenom picom i dao J.K, pa je seo na mesto vozača u svoje vozilo, a J.K. na mesto suvozača, ali su ih presreli policijski službenici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.