Prodavali tehniku na crno - zaplenjena roba od 38 hiljada evra

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali tehniku "na crno" - zaplenjena roba od 38 hiljada evra

Inspektori Poreske policije u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli brendiranu tehničku robu u vrednosti od 38.000 evra.

Roba bez dokumentacije o poreklu je pronađena prilikom pretresa stambene zgrade u Beogradu, saopštila je Poreska uprava.

Roba je otkrivena srovođenjem redovnih aktivnosti u cilju suzbijanja sive ekonomije u prometu dobara i usluga koji se vrši obavljanjem neregistrovane delatnosti.

Takođe, roba je prometovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "na crno" bez plaćanja poreza, putem oglašavanja preko interneta.

Protiv lica od kog je oduzeta roba biće podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog skladištenja robe i nedozvoljene trgovine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.