Pročitao vest o dečaku koji je tragično i bizarno nastradao posle kupanja. Posle nekoliko dana to isto se desilo i njegovom sinu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitao vest o dečaku koji je tragično i bizarno nastradao posle kupanja. Posle nekoliko dana to isto se desilo i njegovom sinu! (FOTO) (VIDEO)

Narednik Garon Vega iz Kolorada spasio je život svom dvogodišnjem sinu nakon što je prepoznao simptome koje dete ima i to samo nekoliko dana nakon što je drugi dečak umro zbog istih simptoma, o čemu su pisali brojni mediji. Na tu moguću opasnost od "davljenja na suvom" je apelovao i Telegraf.

Nakon što je porodica malog Franciska Delgada iz Teksasa izašla u javnost sa pričom kako se njihov sin ugušio na suvom i to čak šest dana nakon što je plivao u jezeru, ista situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << desila se i ovom bračnom paru iz Kolorada, čije sudbina je takođe mogla biti tragična da nisu pročitali upozorenje očajnih roditelja koji su izgubili sina.

- I moj sin Đio je prošle nedelje bio na bazenu. Mora da je tada progutao malo vode. Nekoliko dana nakon toga počeo je da dobija iste simptome kao i dečak o čijem sam slučaju čitao u novinama i odmah sam znao da moram da ga odvedem u bolnicu. Tako sam mu i spasao život - ispričao je Garon.

Rendgenski snimci pokazali su da u detetovim plućima ima tečnosti, a doktor je rekao da je otac sa sinom stigao u zadnji čas.

Foto: KSAT

- Kada samo se vratili kući, osećao sam da nekako moram da stupim u kontakt sa Delgada porodicom i ispričam im kako je njihova užasna priča koju su podelili sa javnosti urodila plodom, da nije bila uzaludna, jer je moj sin spasen zahvaljujući njima - rekao je zahvalni otac.

Podsetimo, maleni Francisko Delgado, koji je imao samo četiri godine kada je umro, bio je sa porodicom na jezeru, gde se kasnije i kupao. Istog dana je već počeo da se žali na bolove u stomaku, usledila je dijareja i povraćanje. Kada se sledećeg dana probudio, počeli su da ga muče bolovi u ramenima, a ubrzo nakon toga je i preminuo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.