Pročitao vest o dečaku koji je tragično i bizarno nastradao posle kupanja. Posle nekoliko dana to isto se desilo i njegovom sinu! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je dokaz da treba pažljivo čitati priče iz medija...

  • 0

Narednik Garon Vega iz Kolorada spasio je život svom dvogodišnjem sinu nakon što je prepoznao simptome koje dete ima i to samo nekoliko dana nakon što je drugi dečak umro zbog istih simptoma, o čemu su pisali brojni mediji. Na tu moguću opasnost od "davljenja na suvom" je apelovao i Telegraf.

Nisu gledali šta dete radi dok se brčka u vodi, sutradan se udavilo u svom krevetu, na suvom! (FOTO)

Nakon što je porodica malog Franciska Delgada iz Teksasa izašla u javnost sa pričom kako se njihov sin ugušio na suvom i to čak šest dana nakon što je plivao u jezeru, ista situacija desila se i ovom bračnom paru iz Kolorada, čije sudbina je takođe mogla biti tragična da nisu pročitali upozorenje očajnih roditelja koji su izgubili sina.

- I moj sin Đio je prošle nedelje bio na bazenu. Mora da je tada progutao malo vode. Nekoliko dana nakon toga počeo je da dobija iste simptome kao i dečak o čijem sam slučaju čitao u novinama i odmah sam znao da moram da ga odvedem u bolnicu. Tako sam mu i spasao život - ispričao je Garon.

Rendgenski snimci pokazali su da u detetovim plućima ima tečnosti, a doktor je rekao da je otac sa sinom stigao u zadnji čas.

Foto: KSAT Foto: KSAT

- Kada samo se vratili kući, osećao sam da nekako moram da stupim u kontakt sa Delgada porodicom i ispričam im kako je njihova užasna priča koju su podelili sa javnosti urodila plodom, da nije bila uzaludna, jer je moj sin spasen zahvaljujući njima - rekao je zahvalni otac.

Podsetimo, maleni Francisko Delgado, koji je imao samo četiri godine kada je umro, bio je sa porodicom na jezeru, gde se kasnije i kupao. Istog dana je već počeo da se žali na bolove u stomaku, usledila je dijareja i povraćanje. Kada se sledećeg dana probudio, počeli su da ga muče bolovi u ramenima, a ubrzo nakon toga je i preminuo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA