Problem stanara Bristola će biti rešen

Izvor: B92, 14.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Problem stanara Bristola će biti rešen"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u subotu da je sa stanarima hotela "Bristol" održan sastanak.

Mali je rekao da će u najkraćem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze.

"Imali smo veoma dug razgovor sa stanarima hotela "Bristol". Ono što je vazno je da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo resenje za situaciju u kojoj se oni nalaze", rekao je Mali za Tanjug.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Sa stanarima hotela "Bristol" jutros je razgovarao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojima je preneo da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanari hotela "Bristol" prekinuli štrajk glađu

Izvor: RTS, 14.Sep.2019

Nakon razgovora s predsednikom Aleksandrom Vučićem, stanari hotela "Bristol" prekinuli su štrajk glađu. Rešenje za situaciju u kojoj se nalaze biće pronađeno u najkraćem vremenskom periodu, najavio je Vučić. . Stanari...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.