Stanari hotela "Bristol" prekinuli štrajk glađu

Nakon razgovora s predsednikom Aleksandrom Vučićem, stanari hotela "Bristol" prekinuli su štrajk glađu. Rešenje za situaciju u kojoj se nalaze biće pronađeno u najkraćem vremenskom periodu, najavio je Vučić.

Stanari u "Bristolu", porodice vojnih lica koje skoro 30 godina žive u tom hotelu i traže trajni stambeni smeštaj, za televiziju N1 su rekli da im je uključena struja.

Očekuju da će, nakon razgovora sa predsednikom Vučićem, njihovo stambeno pitanje biti rešeno.

Kažu i da se nakon 10 dana štrajka glađu osećaju isrpljeno i da se nadaju da će vratiti svoje živote u normalu koliko-toliko.

Vučić je, na svečanosti povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, povodom problema stanara u prolazu kratko rekao novinarima da će "sve biti u redu".

Ministar finansija Siniša Mali naveo je ranije danas da su predsednik Vučić i on imali "veoma dug razgovor sa stanarima "Bristola".

"Ono što je važno je to da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo rešenje za situaciju u kojoj se nalaze", rekao je Mali.

Ministar je dodao da će u međuvremenu razgovori biti nastavljeni.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво