Priznao da je zaklao suprugu Jelenu, pa pred sud stao UZDIGNUTE GLAVE, a evo gde su sada TROJICA njenih sinova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao da je zaklao suprugu Jelenu, pa pred sud stao UZDIGNUTE GLAVE, a evo gde su sada TROJICA njenih sinova (FOTO)

Ivan Radovanović iz Kosjerića (36), koji je optužen da je 7. maja zaklao bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (38) danas je prvi put izveden pred Viši sud u Užicu, gde će mu biti suđeno za teško ubistvo

Na pripremnom ročištu, na kome je bilo isključeno prisustvo javnosti, Radovanoviću je pročitana optužnica koja ga tereti da je provalio u Jeleninu kuću, a potom joj, posle svađe, zadao nekoliko udaraca kuhinjskim nožem u vrat usled kojih je preminula. Događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se odigrao pred očima Jelenina tri maloletna sina, od kojih je jednog rodila u vanbračnoj vezi sa svojim ubicom.

Za razliku od saslušanja tokom istrage, kada je priznao da je provalio u Jeleninu kuću gde su se njih dvoje posvađali, ali i tvrdio da se ne seća da je ubio ženu jer mu je "pao mrak na oči", Radovanović je rekao da prihvata krivicu, ali i da će svoju odbranu izneti u sudskom postupku.

Iz pritvora Okružnog zatvora do suda Radovanović je došao u pratnji zatvorskih čuvara, a prilikom te kraće šetnje nije delovao neraspoložen i ličio na nekoga koga očekuje duga robija, a u sudnicu je ušao uzdignute glave.

Više javno tužilaštvo u Užicu najavilo je na pripremnom ročištu da je će zatražiti Radovanovićevo psihijatrijsko, sudsko – medicinsko i DNK veštačenje, a kao jedan od svedoka biće pozvan i Jelenin najstariji sin Dejan Grbić koji je nedavno postao punoletan.

Ivan Radovanović je zbog nasilja nad Jelenom Grbić izdržao devetomesečnu zatvorsku kaznu, ali nedugo pošto je izašao na slobodu u februaru ove godine ponovo je pretukao bivšu nevenčanu suprugu zbog čega je pred Osnovnim sudom u Požegi osuđen na dvanaest meseci zatvora. Na izdržavanje ove kazne trebalo je da se javi 4. maja, ali on to nije uradio, već je tri dana kasnije upao u Jeleninu kuću u počinio zločin. Posle ubistva skrivao se u jednoj šupi u komšiluku gde je sasvim slučajno pronađen i uhapšen.

Dvojica starijih Jeleninih sinova Dejan (18) i Darko (14) od tragičnog 7. maja žive kod svog strica, dok je njihov polubrat (Davor), Radovanovićev sin, u hraniteljskoj porodici. Kuća u kojoj se dogodilo jezivo ubistvo letos je srušena i na inicijativu opštine Kosjerić, uz pomoć privrednika, građana i raznih organizacija, podignuta je nova u koju bi braća trebalo da se usele februara naredne godine.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.