Privođenje zbog Privedeno šestoro zbog zloupotrebe u Fondu PIOu Fondu PIO

Izvor: Politika, 07.Maj.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privođenje zbog Privedeno šestoro zbog zloupotrebe u Fondu PIOu Fondu PIO

BEOGRAD – Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) danas je u Tužilaštvo za organizovani kriminal privela šest lica zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe omogućili nezakonito ostvarivanje prava na starosnu penziju većem broju građana u periodu od 2007. do 2014. godine, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

U pisanoj izjavi Radisavljevića navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je da su privedeni Ivan Đinđić, Željko Antulov, Predrag Dejanović, Dejan Filipović, Sredoje Mirković i Zorica Odavić Stamenković.

Protiv tih lica podneta je krivična prijava, a po nalogu tužioca doneta su rešenja o njihovom zadržavanju, dodaje se.

U toku dana počeće saslušanje osumnjičenih i ono će biti završeno u roku od 48 časova do kada je na snazi odluka o njihovom zadržavanju, zaključuje se u pisanoj izjavi Radisavljevića.

Tanjug

objavljeno: 07.05.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno šestoro zbog zloupotrebe u Fondu PIO

Izvor: Politika, 07.Maj.2014

BEOGRAD – Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je danas da je privedeno šest osoba zbog sumnje da su omogućili nezakonito ostvarivanje prava na starosnu penziju većem broju osoba od 2007. do 2014. godine i oštetili državni budžet za skoro 70 miliona dinara...Kako se navodi u saopštenju...

Nastavak na Politika...

Uhapšeni zaposleni u Fondu PIO: Godinu fiktivnog staža naplaćivali od 350 do 700 evra

Izvor: Blic, 07.Maj.2014

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) danas je u Tužilaštvo za organizovani kriminal privela šest lica zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe omogućili nezakonito ostvarivanje prava na starosnu penziju većem broju građana u periodu od 2007. do 2014. godine,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.