Priveden muškarac koji je ostavio kačket s metkom kod Ribnikara

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 12:16

Priveden muškarac koji je ostavio kačket s metkom kod "Ribnikara"

Osoba koja je ostavila kačket sa metkom ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" tokom obeležavanja 40 dana od tragedije privedena je na informativni razgovor u policiju.

Prema prvim informacijama, kako prenose mediji, u pitanju je muškarac, koji je kako se sumnja, ostavio ispred škole kačket s plastičnim metkom.

Vlasnik (30) kačketa je, prema tvrdnjama medija, pronađen juče oko 11 časova ispred Treće beogradske gimnazije, koja se nalazi preko puta OŠ Vladislav Ribnikar, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u policiju je došao tokom dana.

On je izjavio da je prethodne večeri bio u obližnjem kafe baru sa prijateljem i da je izgubio kačket prilikom povratka kući. Kačket je kupio pre par godina u Austriji, a brendiran je znakom "ghetto sport by maskulin", da metak nije pravi, već je deo oznake brenda.

Podsetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu "Vladislav Ribnikar" sa očevim pištoljem.

On je upucao čuvara škole D. V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet istorije, gde je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.