Privatizacije: Prijave protiv 76 osoba, šteta 7,7 milijardi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2013, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatizacije: Prijave protiv 76 osoba, šteta 7,7 milijardi

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kaže da su rešena pitanja 24 spornih privatizacija, kojima je država oštećena za 7,7 milijardi dinara i da su podnete prijave protiv 76 osoba.

Najavio rezultate, izneo rezultate: Aleksandar Vučić  

"Jedan predmet nije u potpunosti rešen, to je pisanje medija i uticaj na medije, i predistražni postupak će u narednim danima biti završen, u ostalim predmetima je  sve ostalo završeno i tužioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u četiri predmeta treba da donesu konačnu odluku, pošto su dobili sve materijale od policije", rekao je Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

 

Istakao je da su u više predmeta podignute optužnice, u pojedinim predmetima je u

Još rezultata:

Grom 1: Uhapšeni šefovi narko mafije

toku istražni postupak, a u tri predmeta je ponovno preispitivanje činjenica na koje je ukazao Savet za borbu protiv korupcije.

 

"Podneto su krivične prijave protiv 76 lica, 56 osoba je do sada uhapšeno zbog 64 krivična dela, a ukupna šteta je veća od 7,7 milijardi dinara", rekao je Vučić i naveo da očekuje da se u narednom periodu pokaže da sudovi sude nezavisno, pravično i da pravda bude efikasna. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Prijave protiv 76 osoba, šteta 7,7 milijardi

Izvor: Beta, 28.Dec.2013

BEOGRAD, 28. decembra 2013. (Beta) - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u subotu da su rešena pitanja 24 spornih privatizacija, kojima je država oštećena za 7,7 milijardi dinara i da su podnete prijave prot.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.