Prisustvovali ubistvu, ali ga nisu prijavili

Izvor: RTS, 17.Jan.2013, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisustvovali ubistvu, ali ga nisu prijavili

U Novom Sadu uhapšen A.M. osumnjičen za ubistvo. Sumnja da su ubistvu prisustvovali i M.L. (29) iz okoline Vrbasa i državljanka Crne Gore T.N. (27) koji nisu prijavili policiji krivično delo i učinioca, pa je i njima određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Novosadska kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja A.M. (34), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad. 

Sumnja se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je A.M, 14. januara, ubio Novosađanina Nenada Tomovića (50), tako što je ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja i zadao mu više uboda nožem. Beživotno telo Tomovića pronađeno je juče, oko 13 časova, na levoj obali Dunava, u naselju Šangaj.

Sumnja da su ovom događaju prisustvovali i M.L. (29) iz okoline Vrbasa i državljanka Republike Crne Gore T.N. (27) koji nisu prijavili policiji krivično delo i učinioca, pa je i njima određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Svo troje osumnjičenih će, uz krivične prijave, u zakonskom roku biti dovedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.