Pronađeno telo kod Novog Sada

Izvor: RTS, 16.Jan.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo kod Novog Sada

Telo 49-ogodišnjeg muškarca pronađeno u vikend naselju kod novosadskog naselja Šangaj, na levoj obali Dunava, saopštila je policija. Na telu ima znakova nasilne smrti.

Na levoj obali Dunava, u vikend naselju pored novosadskog naselja Šangaj, pronađeno je beživotno telo 49-ogodišnjeg Novosađanina, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, na telu su vidljive povrede koje ukazuju na to da je reč o nasilnoj smrti.

"Telo je upućeno na obdukciju radi preciznog utvrđivanja uzroka smrti, a policija intenzivno istražuje sve okolnosti ovog događaja", kaže se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Telo muškarca nađeno na obali Dunava

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013

Telo Novosađanina (49) pronađeno je danas u vikend-naselju kod novosadskog naselja Šangaj, na levoj obali Dunava, saopštila je novosadska policija...Policija ne navodi ime mrtvog muškarca ali prenosi da su na njegovom telu uočljive povrede, što ukazuje na to da je verovatno ubijen...Leš muškarca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.