Prištinac u kazinu ostao bez 43 miliona evra džekpota zbog softverske greške

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prištinac u kazinu ostao bez 43 miliona evra džekpota "zbog softverske greške"

Kako bi se osećali da osvojite džekpot od 43 miliona evra, a onda vam ih ne daju zbog greške u softveru?

Baš to se dogodilo Beharu Merlaku (26) iz Prištine, koji sada živi u Švajcarskoj. On je ušao kazino, u Bregencu, u Austriji, i okušao sreću na slot mašinama. Uskoro se oglasila džekpot mašina zvukom i svetlima, kao oznaka da je Behar dobio glavnu nagradu - ni manje, ni više, nego 43 miliona dolara!

Ali kada je (ne)srećni dobitnik došao na blagajnu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podigne svojih 43 miliona evra, menadžer kazina mu je objasnio da je u pitanju „softverska greška" i da nije osvojio toliki novac, jer je na ekranu slot mašine dobio samo četiri simbola u nizu, a ne pet, koliko je potrebno za glavnu nagradu.

Umesto premije, ponuđeno mu je 90 evra i besplatan obrok.

Iznervirani Merlaku je odlučio da tuži vlasnike kazina i pokuša da novac dobije preko suda.

- Tako se najsrećniji trenutak u mom životu pretvorio u noćnu moru. Slot mašina je počela da svetli i pišti. Na displeju se pojavila cifra od skoro 43 miliona evra. Bio sam presrećan! U glavi sam počeo da računam šta ću s tolikim novcem - izjavio je Merlaku.

On je čak kamerom mobilnog telefona snimio slot mašinu na kojoj piše da ima 99.999.999 kredita i da je dobio skoro 43 miliona evra, ali bi snimak pred sudom mogao da bude mač sa dve oštrice. Na njemu se vidi da je Merlaku na slot mašini imao samo četiri simbola u nizu, a ne pet, što znači da ipak nije osvojio milione evra.

VIDEO > Pogledajte snimak koji je Merlaku napravio u kazinu:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostao bez 43 miliona evra džekpota "zbog softverske greške" (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Dec.2011, 00:08

Prištinac Behar Merlaku (26), koji sada živi u Švajcarskoj dobio je u kazinu džekpot od 43 miliona dolara!..Ali kada je pokušao da podigne svojih 43 miliona evra, menadžer kazina mu je objasnio da je u pitanju „softverska greška“ i da nije osvojio toliki novac, jer je dobio samo četiri simbola...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.