Ostao bez 43 miliona evra džekpota zbog softverske greške (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Dec.2011, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao bez 43 miliona evra džekpota "zbog softverske greške" (VIDEO)

Prištinac Behar Merlaku (26), koji sada živi u Švajcarskoj dobio je u kazinu džekpot od 43 miliona dolara!

Ali kada je pokušao da podigne svojih 43 miliona evra, menadžer kazina mu je objasnio da je u pitanju „softverska greška“ i da nije osvojio toliki novac, jer je dobio samo četiri simbola u nizu, a ne pet, koliko je potrebno za glavnu nagradu.

Umesto miliona, ponuđeno mu je 90 evra i besplatan obrok.

Zbog klađenja se odriču >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << užine

Kockari u Srbiji izgubili kurs!

Ubacio 60 centi i dobio džekpot od 425.000 evra!

Merlaku je odlučio da tuži vlasnike kazina i pokuša da novac dobije preko suda, pa je čak i kamerom mobilnog telefona snimio slot mašinu na kojoj piše da ima 99.999.999 kredita i da je dobio skoro 43 miliona evra. Ali na snimku se vidi da je Merlaku na slot mašini imao samo četiri simbola u nizu, a ne pet, što znači da ipak nije osvojio milione evra.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.