Priština: Postavljeni plakati na zgradu vlade; Vratite nestale, a ne srpsku robu VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Postavljeni plakati na zgradu vlade; "Vratite nestale, a ne srpsku robu" VIDEO

Priština -- Članovi ABK, stranke Ramuša Haradinaja, postavili su na ogradu zgrade vlade u Prištini plakate kojima pozivaju da se ne ukinu takse na robu iz centralne Srbije.

Na plakatima je pisalo: "Vratite nestale, a ne srpsku robu", "Uz ukidanje takse, otpustiće nas sa posla", "Ljudi ne zaboravljaju, Srbija ne prolazi", objavila je "Koha".

Tokom akcije aktivisti ABK su u dvorište vlade ubacili kutiju sa omotom "plazma keksa", preneo je RTS.

Alijansa za budućnost Kosova, koja je i ranije pozivala vladu u Prištini da ne ukida taksu na robu iz Srbije, danas je na istu temu organizovala i okrugli sto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VRATITE NESTALE, A NE SRPSKU ROBU" Članovi stranke Ramuša Haradinaja plakatima "brane" takse (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Feb.2020

Članovi Alijanse za budućnost Kosova (ABK), stranke Ramuša Haradinaja, postavili su danas na ogradu zgrade vlade u Prištini plakate kojima pozivaju da se ne ukinu takse na robu iz centralne Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.