Priština: Curenje informacija o policijskoj akciji?

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 14:37

Priština: Curenje informacija o policijskoj akciji?

Inspektorat policije u Prištini pokrenuo je istragu o mogućem curenju informacija o akciji policije na severu KiM 13. oktobra u nekoliko gradova.

Moguće curenje informacija dogodilo se u nekoliko gradova - Prištini, Peći, južnom i severnom delu Kosovske Mitrovice i Zvečanu.

To je za portal Reporteri potvrđeno u Inspektoratu policije, a a kako se navodi, sumnju da je došlo do curenja informacija prvo je izneo direktor policije Samedin Mehmeti.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neposredno posle akcije kazao da sumnja da je došlo do curenja informacija o pripremanoj akciji.

"Na severu kontrola na osam lokacija nije mogla da bude završena, jer se okupio veliki broj građana da opstruiše policijske službenike", rekao je Mehmeti.

Kako se navodi, pokrenuta je preliminarna istraga, ali u Kosovskoj policiji nisu želeli da je komentarišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.