Pristalice opozicije ljute na Đilasa zbog rasipanja para za izgradnju mosta, ali to još nisu shvatili

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice opozicije ljute na Đilasa zbog rasipanja para za izgradnju mosta, ali to još nisu shvatili

Iznenađenje usledilo na kraju

Na vuka povika, a lisica meso... Tako bi mogao da glasi naziv večerašnje epizode Kontravizije u kojoj je pristalicama opozicije postavljeno hipotetičko pitanje šta misle o tome što je za most na Adi potrošeno 450 miliona evra iako takav isti most u Francuskoj košta čak tri puta manje.

Pročitajte i:

Anketiranim devojkama i mladićima, koji su se prethodno izjasnili kao simpatizeri opozice, međutim, rečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da iza sporne gradnje stoji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a svi vrlo dobro znamo da je most izgrađen dok je na čelu Beograda bio jedan od lidera opozicije Dragan Đilas.

- Upućena sam u tu situaciju. Pratila sam preko interneta kako su krali novac dok su gradili - rekla je prva anketirana devojka.

Na pitanje da li je Dragan Đilas bio u pravu kad je "upozoravao" Vučića da je u pitanju nepotrebno trošenje novca rekla je da se slaže:

- Sve je jasno. Nemam šta da dodam. Mislim da je Đilas bio u pravu.

Sledeća devojka je takođe osudila "potez" Aleksandra Vučića:

- To je njegova odluka. Ko zna šta je pozadina svega toga.

Zanimljivo je i da pristalice opozicije koje su anketirane u večerašnjoj epizodi mahom imaju sličnu reakciju kad im se kaže ko je zapravo gradio most i ko je zapravo nepotrebno potrošio 450 miliona.

Obavezno pogledajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.