Priprema li se udruživanje građanskih inicijativa iz gradova Srbije

Izvor: Danas, 07.Maj.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priprema li se udruživanje građanskih inicijativa iz gradova Srbije

Ukrupnjavanje opozicione političke scene teško ide godinama, a u međuvremenu u pojedinim gradovima u Srbiji počeli su da deluju građanske inicijative koje su čini se preuzele dobar deo uloga opozicionih stranaka, a građani su skloni više da im veruju nego političarima. Članak Priprema li se udruživanje građanskih inicijativa iz gradova Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Finale pre finale“ pred vratima

Izvor: Danas, 07.Maj.2018

U poslednjoj deceniji konkurencija na Zapadu je mnogo veća u poređenju sa Istočnom obalom. S tim u vezi, ove sezone je, prema opštem mišljenju, najveći takmac Golden Stejta ekipa Hjustona, koja je regularni deo sezone završila sa najboljim skorom u čitavoj ligi. Članak „Finale pre finale“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.