Pripadnici Belivukove grupe maricama dovedeni u sud

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 14:39

Pripadnici Belivukove grupe maricama dovedeni u sud

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su danas po podne u Specijalni sud u Beogradu.

Njima će danas biti nastavljeno suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Oni koji su dovezeni se nalaze u Okružnom zatvoru, a dovedeni su u dva navrata u policijskoj koloni sa policijskim automobilima i vozilima Žandarmerije.

Očekuju se i dolasci optuženih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se brane sa slobode, među kojima su Boris Karapandzić, Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Mijat Simeunovic i drugi. Danas bi okrivljeni-saradnik Nikola Spasojević trebalo da nastavi sa izlaganjm koje je započeo na prethodnom suđenju.

Pre Spasojevića svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči su ispričali okrivljeni-saradnici Srđan Lalić i Bojan Hrvatin. Svedoci-okrivljeni su pristali da za kazne zatvora od 14, 15 i 18 godna pričaju o zločinima koje je grupa počinila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.