Prilikom vežbe MO došlo do oštećenja helikoptera, dva člana posade bez težih povreda

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilikom vežbe MO došlo do oštećenja helikoptera, dva člana posade bez težih povreda

Beograd -- Prilikom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje“ došlo je do oštećenja helikoptera gazela Ho-42 oko 19.10 sati, saopštava Ministarstvo odbrane.

Oštećen je helikopter gazela Ho-42 iz 98. vazduhoplovne brigade Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac.

U helikopteru su bila dva člana posade koji prema prvim pregledima nemaju težih povreda i koji su van životne opasnosti, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu ministarstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srušio se helikopter Vojske Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

BEOGRAD - Prilikom redovne letačke obuke i vježbe "vanaerodromsko sletanje“, došlo je večeras do oštećenja helikoptera gazela Ho-42 iz 98. vazduhoplovne brigade Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, oko 19.10 časova, u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac, saopštilo je ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.