Prijemni ispit: Šta deca misle o testovima i zašto su na ulici

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijemni ispit: Šta deca misle o testovima i zašto su na ulici

BBCDeca su tri protestovala tri dana Učenici osmog razreda u četvrtak su završili polaganje male mature – testom iz matematike. Nakon testa nekoliko desetina osmaka iz beogradskih osnovnih škola ponovo se okupilo ispred Ministarstva prosvete, treći dan zaredom tražeći poništavanje prijemnog. Na protestu je bila i Anđela Marinković. Došla je, kaže, zato što „nije fer […] Članak Prijemni ispit: Šta deca misle o testovima i zašto su na ulici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prijemni ispit: Šta deca misle o testovima i zašto su na ulici

Izvor: B92, 20.Jun.2019

Osmaci su u četvrtak polagali test iz matematike, poslednji u okviru male mature. Šta misle o odlaganju testa i zašto su na ulicama...Učenici osmog razreda u četvrtak su završili polaganje male mature - testom iz matematike...Nakon testa nekoliko desetina osmaka iz beogradskih osnovnih škola ponovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.