Prijatelji, upravo mi je rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru FOTO

Izvor: B92, 10.Avg.2021, 10:27

"Prijatelji, upravo mi je rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru" FOTO

Nekadašnji predsednik studenata Pravnog fakulteta u Beogradu Nemanja Vučković tek kada je napuštao Crnu Goru saznao je da mu je zabranjen ulazak u tu državu.

"Prijatelji, upravo mi je na graničnom prelazu kod Rožaja nakon sat vremena provere, i izlasku iz Crne Gore rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru i da se nalazim na spisku osoba koje ne mogu na teritoriju Crne Gore", napisao je Vučković na svom profilu na Fejsbuku.

On objašnjava da je imao čistu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sreću da uđe na teritoriju te države, preko graničnog prelaza kod Trebinja, gde ga nisu potpuno i kompjuterski proverili.

"Duboko sam razočaran ovim stanjem, i sigurno ću se još oglašavati na ove okolnosti. Nisam jedini kome je zabranjen ulazak u poslednjih godinu dana, tu su Vlado Georgiev, Matija Bećković, Dejan Mirović itd. ali svima je ponovo dopušten ulazak i skinuti su sa liste zabrane”, napisao je Vučković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.