Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihodi od naknada za igre na sreću u RS porasli za trećinu

BANJALUKA - Prihodi od naknada za priređivanje igara na sreću imaju trend rasta od početka primjene novog Zakona o igrama na sreću, a u prvih šest mjeseci ove godine prikupljeno je 17,6 miliona KM ili 32 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugostitelji prijavili 12 miliona maraka veći promet

Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2019

BANJALUKA,  Ugostitelji u BiH, koji su PDV obveznici, prijavili su u martu i aprilu ove godine 12 miliona KM veći promet u odnosu na isti period prošle godine, saopštila je Uprava za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH. Ugostitelji su u martu sami prijavili ukupan promet u iznosu od 39 miliona KM...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.