Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2023, 14:31

Prigožin: Zauzeli smo Južni vojni okrug u Rostovu bez ispaljenog metka

ROSTOV - Šef ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin rekao je danas da su njegove trupe preuzele kontrolu nad štabom Južnog vojnog okruga Rusije u Rostovu na Donu bez ispaljenog metka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO ĆE VAGNEROVCI SA NJIMA DA SE IZBORE? Kolone Čečena idu ka Rostovu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Šef Vagner grupe Jevgenij Prigožin je danas izjavio da su Vagnerovci zauzeli Rostov na Donu...Nakon najave čečenskog lidera Ramzana Kadirova da će njegovi borci krenuti u pomoć Vladimiru Putinu, na društvenim mrežama su počeli da kruže snimci konvoja, za koje se tvrde da su čečenski, kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VAGNEROVCI SE POVLAČE, ALI U ŠTABU OSTAJU TENKOVI Prigožinovi borci napuštaju Južni vojni okrug u Rostovu

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Borci ruske paravojne grupe "Vagner" počeli su da napuštaju prostorije štaba Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu, javlja TASS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.