Preživeo udar od 35.000 volti

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeo udar od 35.000 volti

S. S. (31), iz sela Aleksandrovo kraj Merošine, preživeo je strujni udar, dok je pokušavao da "ukrade" provodnik sa dalekovoda NIŠ - S. S. (31), iz sela Aleksandrovo kraj Merošine, preživeo je strujni udar od 35.000 volti, dok je u utorak uveče pokušavao da "ukrade" provodnik sa dalekovoda u svom ataru. Iz Kliničkog centra u Nišu saopštavaju da je, s obzirom na jačinu struje, povređeni muškarac imao mnogo sreće, te da su mu rane na rukama i stopalima uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sanirane, pa više nije životno ugrožen. Inače, okolnosti povređivanja su još pomalo misteriozne, s obzirom na to da je S. S. pronađen u njivi kraj puta oko dva sata posle ponoći, kada ga je zatekao mlađi muškarac koji je tuda prolazio. Pretpostavlja se da je taj neznani šetač pozvao Zavod za hitnu medicinsku pomoć, posle čega je povređeni završio u Klinici za plastičnu hirurgiju niškog KC. Nezvanično, on je na jedan kraj konopca dugačkog desetak metara zakačio klip kukuruza i tako ga prebacio preko žice, pa je vukao dalekovod prema sebi - verovatno u nameri da ga preseče velikim kleštima koja su pronađena na licu mesta. Istražni organi još utvrđuju da li je konopac eventualno bio mokar ili je malerozni kradljivac ipak uspeo da dohvati žicu, ali bez izolacije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SREĆAN KRAJ Preživeo udar od 35.000 volti

Izvor: NiskeVesti.rs, 04.Avg.2016, 10:36

S.S. (31), iz sela Aleksandrovo kraj Merošine, preživeo je strujni udar, dok je pokušavao da "ukrade" provodnik sa dalekovoda.. S. S. (31), iz sela Aleksandrovo kraj Merošine, preživeo je strujni udar od 35.000 volti, dok je u utorak uveče pokušavao da "ukrade" provodnik sa dalekovoda u svom...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.