Prezenterka zbog koje ne možete da prestanete da gledate TV

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezenterka zbog koje ne možete da prestanete da gledate TV

Melani Sajks u Britaniji svi znaju kao bivšu manekenku i TV voditeljku, a kada pogledate njene fotografije sa društvenih mreža biće vam jasno zašto njena televizijska karijera traje preko 15 godina.

Melani se, po vlastitom priznanju, na televiziji obrela slučajano, nakon što je snimila dve izuzetno popularne reklame za pivo po kojima je u rodnoj Engleskoj postala prepoznatljiva.

Međutim, nakon što se našla u ulozi gošće voditeljke u nekoliko britanskih TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << emisija, lepotom, šarmom i elokvencijom je osvojila pažnju gledalaca pa su je televizijski producenti angažovali na duži period.

A photo posted by Melanie Sykes (@msmelaniesykes) on Jul 25, 2015 at 12:44am PDT

Melani je čak i učestvovala u popularnom rijalitiju "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", a našla se i u ulozi voditeljke izbora za Mis sveta i dodele BAFTA nagrada.

Međutim, ono što je najinteresantnije kada je ova Britanka u pitanju je da je njena TV karijera počela kada je imala 27 godina i što bi malo ko poverovao da već ima 45 godina i dva sina tinejdžera.

A photo posted by Melanie Sykes (@msmelaniesykes) on Jul 26, 2015 at 12:01am PDT

A čini se da više od manekenstva i televizije, ova zgodna voditeljka voli da se fotografiše u kupaćem kostimu a na njenim profilima na društvenim mrežama dominiraju fotografije sa plaže.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.