Prevrnuo se autobus kod Vranja: 23 pripadnika VS i vozač van životne opasnosti FOTO

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus kod Vranja: 23 pripadnika VS i vozač van životne opasnosti FOTO

Beograd -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.30 u blizini Vranja kada se autobus prevrnuo povređena su 23 pripadnika Vojske Srbije (VS).

U saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da se autobus koji je prevozio 23 pripadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se vraćali sa redovnog zadatka, iz nepoznatih razloga prevrnuo u blizini brda Pržar kod Vranja.

Pripadnici VS koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde su obavljeni lekarski pregledi i pružena je potrebna medicinska pomoć povređenima.

Kako su preneli mediji, povređen je i vozač autobusa privatnog prevoznika koga je angažovala VS.

Svi povređeni su van životne opasnosti.

Policija je izašla na mesto nesreće i obavila uviđaj.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVRNUO SE VOJNI AUTOBUS KOD VRANJA: Povređeno 15 ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019

Više osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći nadomak Vranja, kada se prevrnuo vojni autobus...Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo u 13.20 sati u blizini skretanja ka restoranu Pržar...Kako nam je rečeno u policiji, reč je o autobusu koji se kretao iz pravca Golemog Sela ka Vranju...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.