Prevarili građane da im pošalju zlato jer ima negativnu energiju

Izvor: Press, 28.Jul.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarili građane da im pošalju zlato jer "ima negativnu energiju"

Oni su osumnjičeni da su na internetu na više portala objavili oglas da se bave astrologijom i kontakt brojeve mobilnih telefona predstavljajući se kao "Zlatko".
Od oštecenih, kod kojih su navodno videli "negativnu energiju koja je skoncentrisana u zlatu" tražili da zlato koje su posedovali pošalju autobusom do Novog Sada gde su nakit preuzimali i nakon toga prekidali svaki kontakt sa njima.
Policija poziva sve građane da ukoliko imaju informaciju da je još neko prevaren na isti način to prijave na telefon 018/522-982, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ubedili ih da je zlato puno negativne energije, a ovi im sve dali!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2013

Stevica V. i Gliša J. iz okoline Bačke Palanke ubedili žrtve da im pošalju lančiće i drugi nakit koji „ima negativnu energiju“..NIŠ - Razradili plan!..Stevica V. (36) i Gliša J. (38), obojica iz okoline Bačke Palanke, osumnjičeni su da su počinili veći broj prevara, saopštila je niška...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.