Prevaranti namamili žrtve da im šalju zlato jer je puno negativne energije

Izvor: Blic, 28.Jul.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevaranti namamili žrtve da im šalju zlato jer je "puno negativne energije"

Policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv Stevice V.(1987) i Gliše J.(1975) iz okoline Bačke Palanke, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevare.

Sumnja se da su oni na internetu na više portala objavili oglas da se bave astrologijom i kontakt brojeve mobilnih telefona predstavljajući se kao "Zlatko".

Od oštećenih, kod kojih su navodno videli "negativnu energiju koja je skoncentrisana u zlatu", su tražili da zlato koje su posedovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pošalju autobusom do Novog Sada gde su nakit preuzimali i nakon toga prekidali svaki kontakt sa oštećenima.

Policija poziva sve građane da ukoliko imaju informaciju da je još neko prevaren na isti način to prijave na telefon 018/522-982, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mamili žrtve da im šalju zlato jer je »puno negativne energije«

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2013

NIŠ - Policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv Stevice V.(1987) i Gliše J.(1975) iz okoline Bačke Palanke, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično djelo prevare.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.