Pretnje Belgiji zbog zabrane burki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Belgiji zbog zabrane burki

BRISEL -

Islamski ekstremisti prete Belgiji zbog uvođenja zabrane nošenja burke, koja u potpunosti prekriva žensko lice, saopštila je danas američka organizacija koja prati terorizam SITE.

Ta organizacija se poziva na poruke objavljene na ekstremističkim internet sajtovima u kojima su upućeni pozivi na bombaške napade, mučenja i ubistva građana Belgije.

SITE navodi jednu poruku u kojoj se osuđuje odluka o zabrani nošenja burke u Belgiji, koja je stupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na snagu u subotu.

"Vaš parlament je, s izuzetkom jednog poslanika, izglasao zabranu nošenja vela u vašoj maloj zemlji. Ovom odlukom ste na sebe navukli neugasivi plamen", navodi se u poruci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretnje Belgiji zbog zabrane nošenja burke

Izvor: S media, 29.Jul.2011

Islamski ekstremisti prete Belgiji zbog uvodjenja zabrane nošenja burke, koja u potpunosti prekriva žensko lice, saopštila je danas američka organizacija koja prati terorizam SITE. ..Ta organizacija se poziva na poruke objavljene na esktremističkim internet sajtovima u kojima su upućeni pozivi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.