Preti mu i do 40 godina zatvora: Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preti mu i do 40 godina zatvora: Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Svirepi zločin

Više tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio pevačicu Jelenu Marjanović.

Pročitajte i:

Optužnica je danas predata Višem sudu u Beogradu.

Njom se Marjanović, tereti za ubistvo supruge Jelene.

Ona je, da podsetimo, nestala 2. aprila 2016. godine dok je trčala nasipom u naselju Crvenka u Borči, a sutradan je u kanalu na tom istom nasipu pronađeno njeno unakaženo telo.

Zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo koje skoro dve godine potresa Srbiju, Marjanović je uhapšen i on se od 15. septembra 2017. godine nalazi u Centralnom zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TUŽILAŠTVO TRAŽI 40 GODINA Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Izvor: Blic, 10.Feb.2018, 10:40

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene...Ova informacija je potvrđena listu "Alo!" u Ministarstvu pravde. On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina. Optužnica je, saznaje Alo, podignuta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.