TUŽILAŠTVO TRAŽI 40 GODINA Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Izvor: Blic, 10.Feb.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽILAŠTVO TRAŽI 40 GODINA Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene.

Ova informacija je potvrđena listu "Alo!" u Ministarstvu pravde. On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina. Optužnica je, saznaje Alo, podignuta juče posle 15 časova.

Veštačenja mobilnih telefona, blato, DNK tragovi, kao i trasološka i neuropsihijatrijska veštačenja, obezbedili su ključne podatke za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podizanje optužnice protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), pevačicu "Granda".

- Tokom istrage duge 22 meseca došlo se do brojnih činjenica i podataka, koji povezani jasno ukazuju na osnovanu sumnju da je Zoran Marjanović počinio teško ubistvo, za koje je zaprećena maksimalna kazna do 40 godina zatvora - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, tužilaštvo stoji na stanovištu da je tokom istrage utvrđeno gde, kada i kako je ubijena Jelena, a da je za njenu smrt odgovoran osumnjičeni Zoran.

- Neki od najbitnijih dokaza jesu veštačenja mobilnih telefona žrtve i osumnjičenog, kao i baznih stanica. Ta veštačenja su pokazala da je Zoran u vreme kada je Jelena ubijena bio na mestu na kojem je njeno telo kasnije nađeno, što se kosi sa njegovim izjavama. Dalje, veštačenjem je otkriveno da je osumnjičeni 2. aprila 2016. oko 17.30 isključio svoj mobilni telefon, što se poklapa sa vremenom Jelenine smrti - kaže izvor i dodaje da to nije jedini trag koji je istražitelje doveo do Zorana.

- Sa Zoranovih pantalona izolovano je blato koje je identično blatu nađenom na Jeleninoj kosi, lobanji i telu. Takođe, brojni DNK tragovi uzeti sa pevačicinog tela poklapaju se sa Zoranovim DNK profilom - kaže izvor Alo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Marjanovića za ubistvo supruge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2018

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, potvrđeno je Tanjugu u vrhu pravosuđa...Marjanoviću se optužnicom na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zakonom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PODGINUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA Tužilaštvo: "Lišio je suprugu života na SVIREP NAČIN i pokazao naročitu UPORNOST"

Izvor: Blic, 10.Feb.2018

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene. On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina...Kako je potvrđeno "Blicu", Viši sud u Beogradu je juče, pred kraj radnog vremena, primio optužnicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.