Preporuka iz DS: Osnivajte NVO, uzimajte lovu, finansirajte stranku

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporuka iz DS: Osnivajte NVO, uzimajte lovu, finansirajte stranku

/vesti online/ Iz centrale Demokratske stranke upućena je preporuka aktivistima u opštinskim odborima širom Srbije da osnivaju nevladine organizacije i apliciraju za novac iz lokalnih, državnih i međunarodnih fondova, kojim bi se dobrim delom finansirale partijske aktivnosti, piše "Danas".

Sami bi sebe da finansiraju preko NVO o trošku građana?

Pozivajući se na neimenovane izvore u Demokratskoj stranci i nevladinim organizacijama (NVO), list navodi da se partijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << aktivistima preporučuje da osnivaju NVO i prave predloge projekata, kako bi se prijavljivali na konkurse koje su lokalne samouprave, pokrajinske i republičke vlasti i strani donatori namenili civilnom sektoru.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijapreporuka centrale DS aosnivanje NVOFINANSIRANJE STRANKE

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.