Preminuo pjevač »Smaka«: Ako umrem sada kupite mi daire (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo pjevač »Smaka«: Ako umrem sada kupite mi daire (VIDEO)

ROTERDAM - Boris Aranđelović, pjevač legendarne ex-yu rok grupe „Smak“ preminuo je u Roterdamu poslije duge i teške bolesti u 67. godini. Rođen je 13. oktobra 1948. u Kragujevcu a član "Smaka" je bio od 1973. godine.

Bio je poznat po pjevanju u visokim registrima što mu je, uz osobenu boju glasa, donelo prepoznatljivost i popularnost kod šire publike.

Posebnu atrakciju u nastupima benda "Smak" poredstavljao je dijalog izumeđu Borisovog glasa i Točkove gitare >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ("Alo, alo", "Šumadijski bluz", "Profesor").

Posljednjih decenija živio je u Holandiji, a nastupao je u obnovljenoj (originalnoj) postavi "Smaka" na koncertima u "Areni" 2012. i na Ušću juna 2015, prenose mediji u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je pevač Smaka predskazao svoju tužnu sudbinu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2015

Publika je imala priliku da se 20. juna na Ušću oprosti od jednog od najboljih vokala koje imala jugoslovenska rok scena...Teško bolesni Boris Aranđelović oduševio je publiku kada se pojavio na koncertu na Ušču 20.juna. Kada je izašao pred 20 hiljada srce mu je bilo puno jer se na veličanstven...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.