Preminuo  glumac Josif Tatić

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac Josif Tatić

Poznati glumac Josif Tatić preminuo je večeras u Beogradu. Sahrana i komemoracija proslavljenog glumca biće naknadno objavljena.

Večeras je u Beogradu iznenada preminuo proslavljeni glumac Josif Tatić. Naš čuveni glumac Josif Tatić rođen je u Novom sadu 13. aprila 1946. godine. Ima suprugu Bebu i ćerku Hristinu.

Igrao je u filmovima "Tri karte za Holivud", "Vizantijsko plavo", "Za sada bez dobrog naslova", "Poslednji krug u Monci".

Pamtićemo ga kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Slobodana Mihajlovića iz predstave "Šovinistička farsa", kao i po ulogama u mnogim predstavama, a šira publika njegovo ime najčešće povezuje sa ulogom "Jataganca" u seriji "Bolji Život".

Povezane vesti: Sahrana Radeta Markovića 15. septembra u Beogradu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Josif Tatić

Izvor: Story, 09.Feb.2013

Slavni glumac preminuo je 8. februara uveče u Beogradu u 67. godini života...Josif Tatić, foto: Luka Šarac

Nastavak na Story...

Preminuo glumac Josif Tatić

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013

Poznati filmski i pozorišni glumac Josif Tatić preminuo je u Beogradu, u 67 godini...Tatić, koga smo ovih dana gledali u ulozi Jataganca u seriji "Bolji život", rođen je u Novom Sadu 13. aprila 1946. godine, javlja RTS...Studirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu....

Nastavak na Mondo...

Preminuo glumac Josif Tatić

Izvor: Poštar.rs, 09.Feb.2013

Poznati glumac Josif Tatić preminuo je sinoć u Beogradu. Sahrana i komemoracija proslavljenog glumca biće naknadno objavljena. – objavio je Blic. Sinoć je u Beogradu iznenada preminuo proslavljeni glumac Josif Tatić. Naš čuveni glumac Josif Tatić rođen je u Novom sadu 13. aprila 1946. godine....

Nastavak na Poštar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.