Preminuo Boris Trivan, odgovorni urednik sajta NOIZZ

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Boris Trivan, odgovorni urednik sajta NOIZZ

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada je preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika.

Boris Trivan je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag, saopštila je komapnija Ringier Axel Springer.

Boris Trivan rođen je u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže.

Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

"Dobrota, duh i osmeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Axel Springer večno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće", navela je u saopštenju kompanija.

Detalji komemoracije i sahrane biće objavljeni naknadno.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENADA PREMINUO Boris Trivan!

Izvor: Story, 25.Okt.2018

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZ, iznenada je preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika. View this post on Instagram mirror mirror on the wall. A post shared by TRIVAN (@boristrivan) on Sep 28, 2018 at 10:08am PDT Boris...

Nastavak na Story...

Preminuo Boris Trivan, urednik portala NOIZZ

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2018

Glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ Boris Trivan preminuo je danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika...Boris Trivan je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Umro Boris Trivan

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2018

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada je preminuo u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od govornika...Boris je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.