Preminuo Boris Trivan

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Boris Trivan

Glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ Boris Trivan iznenada je preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji, na kojoj je bio jedan od glavnih govornika, saopštila je kompanija "Ringier Aksel Špringer".

Foto: Mondo/Goran Sivački

Trivan je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag, navedeno je u saopštenju.

Rođen je u Zrenjaninu 1979. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine, a studirao je Filozofski fakultet u Beogradu.

Pored arheologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i društvene mreže, ističe se u saopštenju u kojem se navodi i da je napisao više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije.

Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

"Dobrota, duh i osmeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Aksel Špringer večno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće", navodi se u saopštenju.

Informacije o detaljima komemoracije i sahrani biće saopštene naknadno.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.