Preminula još tri kovid pacijenta, povećan broj hospitalizovanih

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2021, 14:53

Preminula još tri kovid pacijenta, povećan broj hospitalizovanih

U toku protekla 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminula su tri pacijenta, svi iz Novog Pazara, saopštio je danas lokalni Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je još 16 osoba, od kojih je devet iz Novog Pazara, po tri iz Raške i Sjenice i jedna iz Tutina, dok je na kućno lečenje otpušteno 11 pacijenta. Na lečenju je trenutno 157 pacijenta od kojih je po devet na respiratorima i kiseoničkoj potpori. Kovid ambulanti >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Doma zdravlja javilo se 256 osoba, od čega se 99 prvi put javilo lekaru zbog simptoma koje izaziva korona virus. Od 96 brzih antigenskih testova iz brisa nosa 24 je bilo pozitivno, a urađeno je i 118 PCR testova. (RTV) The post Preminula još tri kovid pacijenta, povećan broj hospitalizovanih appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U Boru hospitalizovano 46 pacijenata, preminula jedna osoba

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2021

U poslednja 24 sata na teritoriji grada Bora potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom, preminula je jedna kovid pozitivna osoba, a oporavilo se 48 obolelih, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U kovid ambulantama u toku jučerašnjeg dana pregledano je 37 pacijenata sa simptomima...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.