Preminula devojčica upucana u školi na Vračaru

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 12:44

Preminula devojčica upucana u školi na Vračaru

Devojčica A. A., koja je bila teško povređena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, preminula je posla 12 dana borbe za život.

Ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dečak 3. maja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara, potvrđeno je za B92.net.

Povređena devojčica umrla je u UDK "Tiršova", a imala je teške povrede glave. I pored nadljudskih napora lekara, devojčica je podlegla povredama. navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u saopštenju.

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je povređena učenica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" preminula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deseta žrtva masakra u Beogradu: Djevojčica preminula nakon 12 dana borbe

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2023

Djevojčica A. A, koja je bila teško povrijeđena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, preminula je poslije 12 dana borbe za život.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.