Preminula Jelisaveta Vasilić, članica Saveta za borbu protiv korupcije

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 15:19

Preminula Jelisaveta Vasilić, članica Saveta za borbu protiv korupcije

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić preminula je danas, objavio je N1.Vasilić je rodjena 1940. godine. Završila je Pravni fakultet u Beogradu 1964. godine.Radila je kao sudija više od 35 godina. Bila je stručni savetnik pri Vrhovnom privrednom sudu Jugoslavije od 1969. do 1973. i sudija Višeg privrednog suda u Beogradu, od 1994. do 2000. godine.Kako se navodi na sajtu Saveta, bila je advokat i arbitar u spoljnotrgovinskoj arbitraži pri Privrednoj komori Jugoslavije od 1998, kao i stalni stručni konsultant Agencije za privatizaciju od 2002. godine.Osnivač je i član Upravnog odbora Društva sudija Srbije do 2000. godine.Autorka je više od 100 stručnih radova iz oblasti privrednog prava i koautor više zakonskih projekata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelisaveta Vasilic: Zavrsena je privatizacija drustvene svojine, ne smemo da dozvolimo privatizaciju javne svojine

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 15.Jun.2021

Preminula Jelisaveta Vasilic .Foto: Zoran Loncarevic/Nova.rsclanica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilic preminula je danas. .Vasilic je rodjena 1940. godine. Zavrsila je Pravni fakultet u Beogradu 1964. godine. .Radila je kao sudija vise od 35 godina. Bila je strucni savetnik pri Vrh..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Preminula Jelisaveta Vasilić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić preminula je danas, javljaju beogradski mediji...Vasilić je rođena 1940. godine, a Pravni fakultet završila u Beogradu...Radila je kao sudija više od 35 godina i autor je brojnih radova iz oblasti privrednog prava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminula Jelisaveta Vasilić, članica Saveta za borbu protiv korupcije

Izvor: RTS, 15.Jun.2021

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić preminula je u 81. godini. . Jelisaveta Vasilić je rođena 1940. godine, a Pravni fakultet je završila u Beogradu 1964...Radila je kao sudija više od 35 godina i autorka je više od 100 stručnih radova iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.