Premijerka Ana Brnabić predsedavaće danas sednicom Saveta za populacionu politiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2017, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Ana Brnabić predsedavaće danas sednicom Saveta za populacionu politiku

Sastanak u zgradi Vlade Srbije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predsedavaće danas sednicom Saveta za populacionu politiku, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Jadranka Joksimović OPTIMISTA: Spremni za pet, očekujemo otvaranje još tri poglavlja sa EU

Savet će biti održan u 14 sati u Vladi Srbije.

Inače, zamenica predsednice Saveta za populacionu politiku je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukić Dejanović. Članovi Saveta su potpredsednica vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, i ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, finansija Dušan Vujović i privrede Goran Knežević.

Članovi Savetu su i ministri zdravlja Zlatibor Lončar, prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, omladine i sporta Vanja Udovičić, kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Pored njih članovi Saveta su i direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić, komesar Komesarijata za izbeglice i migracije Vladimir Cucić i direktor Centra za demografiju Instituta društvenih nauka Mirjana Rašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.