Preletač dr Nestorović – Od komuniste, Ravnogorca, SPS, JUL-a, pa sve do žutih, teorija zavera i pokreta MI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:58

Preletač dr Nestorović – Od komuniste, Ravnogorca, SPS, JUL-a, pa sve do žutih, teorija zavera i pokreta MI

"Obećao sam ozbiljne batine za preletanje", izjavio je Nestorović

"Obećao sam ozbiljne batine za preletanje" , izjavio je neformalni lider koalicije MI – Glas naroda dr Branimir Nestorović u intervjuu Ljiljani Smajlović. Ova poruka je upućena svim poslanicima i odbornicima koalicije MI – Glas naroda i ona bi bila na mestu da je nije uputio šampion preletanja, dr Branimir Nestorović.

Dr Branimir Nestorović, sin komunističkog funkcionera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaljubljenik u komunizam svoju političku karijeru upravo je započeo u Savezu komunista.

Međutim, kada je komunizam propao, a samim tim kada su nestale i privilegije koje je nosila članska karta KPJ, Branimir odlučuje da se prikloni SPO, koji je baštinio monarhističke i ravnogorske ideje.

Ideološko preletanje iz partizana u četnike za Nestorovića je bilo sasvim u redu, kao što mu je bilo normalno i preletanje od protivnika Miloševića do člana vlade Mirka Marjanovića.

Možda ništa ne bi bilo čudno da je dr Branimir Nestorović, specijalista iz oblasti pedijatrije postao pomoćnik ministra zdravlja, kao nestranačka, stručna ličnost, ali dr Nestorović u vladi SPS-JUL-a postaje pomoćnik ministra obrazovanja 1998. godine.

O ovom periodu života dr Nestorović je pričao u emisiji Govornica na TV Marš i njegovo lično svedočanstvo o ovom periodu možete da poslušate od 1:13:18 na sledećem linku.

U istoj emisiji, dr Nestorović dokazuje da je šampion preletanja. Čuveni doktor je nakon petooktobarskih promena dobio poziv koji se po njegovim rečima ne odbija. Taj poziv je usledio iz redova Demokratske stranke i naravno dr Nestorović je brže bolje postao član DS.

Nova vlast, nova knjižica i nove privilegije. Žutima nije smetao Miloševićev pomoćnik ministra, a Nestoroviću nije smetala ekipa koja je opustošila Srbiju, jer je svako pronašao svoj interes.

Nakon Demokratske stranke, usledile su Dveri, kojima takođe okreće leđa, kada je shvatio da populistički pokret MI – Glas naroda može da posluži svrsi, a to su državni budžet i ucene.

Političkoj šizofreniji dr Nestorovića doprinose i brojne teorije zavere poput toga da je zemlja ravna ploča, da je korona virus najsmešniji virus u istoriji čovečanstva, kao i to da su svi plavooki ljudi potomci vanzemaljaca.

Nismo sigurni da li iz Nestorovića danas čujemo komunistu, Ravnogorca, socijalistu, julovca, demokratu, dverjanina, doktora ili teoretičara zavere, ali ono što je sigurno jeste da ne čujemo glas naroda, nego glas jednog običnog trgovca i populiste.

Izvor: Srbija Danas/NS Uživo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.