Izvor: Danas, 21.Feb.2024, 15:10

Raspao se pokret Mi – glas iz naroda: Nestorović napustio udruženje koje je osnovao

U toku procesa preobražaja pokreta Mi - glas iz naroda došlo je do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče, 20. februara 2024. godine, demonstrativno napustili pokret, objavljeno je u saopštenju na sajtu ovog pokreta.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTOROVIĆ NAPUSTIO POKRET "MI - GLAS IZ NARODA" Tražio da bude predsednik, ali nije dobio podršku: "Pokušaj RAZBIJANJA nije uspeo"

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče demonstrativno napustili Pokret "Mi -Glas iz naroda", navodi se u saopštenju ovog pokreta objavljenom na njihovom sajtu.

Nastavak na Blic...

Nestorović i Pavić "demonstrativno" napustili pokret "Mi - glas iz naroda"

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2024

Dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su pokret "Mi - glas iz naroda", saopštio je taj pokret.

Nastavak na Radio 021...

Nestorović napustio svoj pokret

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

BEOGRAD - U toku procesa preobražaja pokreta "Mi, glas iz naroda" došlo je do izvjesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, i Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su 20. februara, demonstrativno napustili "Pokret MI – Glas iz naroda", objavljeno je u saopštenju na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.