Predstavnici SPP-a obišli porodicu Agović – Svi ćemo pomoći da dobijete novi dom

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2022, 18:09

Predstavnici SPP-a obišli porodicu Agović – Svi ćemo pomoći da dobijete novi dom

Petočlana porodica Agović iz Novog Pazara prije nekoliko dana doživjela je veliko iskušenje. Usljed požara prouzrokovanog neispravnošću dimnjaka njihov dom je uništen. Apeli putem društvenih mreža i brojnih medija odmah su urodili plodom, a naši ljudi još jednom su pokazali da sa pravom nose titulu najhumanijeg naroda. Predstavnici Stranke pravde i pomirenja kao izaslanici svog predsjednika Usame Zukorlića obišli su ovu porodicu, informisali se o njihovim potrepštinama i uručili im >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << novčanu pomoć koja će im, uz brojne druge, olakšati izgradnju novog doma. Porodica zahvalna. Ovo je iskušenje, navode, koje svakoga može zadesiti. Naš narod je, ističu, najhumaniji i najbolji narod na svijetu. “Želim samo da se zahvalim u ime porodice Agović i u svoje lično ime svima koji su priskočili u pomoć u velikom broju. Zahvaljujem  se rodbini, komšiluku, našim sugrađanima i naravno dijaspori koja se, zaista, odazvala u velikom broju. Iznenađeni smo kojom je brzinom sve to reagovano i zaista hvala još jednom svima”, ističe Sabaheta Kajtazović. Odbornik SPP-a u Skupštini grada Novog Pazara Sead Redžović ističe da je porodica Agović svoj dom pošteno izgrađivala dio po dio skoro 70 godina, a da je iskušenje koje ih je zadesilo test za našu humanost. “Danas smo u svojstvu izaslanika predsjednika SPP-a posjetili porodicu Agović koja je prije neki dan imala jedno veliko iskušenje. Njihovu kuću je zahvatio požar, gdje su uništene brojne stvari u pokućanstvu. Ova je porodica svoj dom izgrađivala unazad 70 godina. Dragi Bog je dao da dožive jedno takvo iskušenje. Međutim, u svakoj nesreći ima i sreće, pa nismo imali ni povrijeđenih lica ili članova porodice. Ovom prilikom bih želio da se zahvalim svim humanim ljudima koji su učestvovali u ovoj donaciji od strane predsjednika SPP-a i da pozovem sve ostale ljude dobre volje kojih je u Novom Pazaru, Sandžaku i dijaspori jako mnogo da pomognemo Faiku i njegovoj porodici Agović da naprave jednu uglednu, lijepu kuću, lijep dom za pristojan boravak njihove porodice”, ističe Redžović. Podsjećamo, plamen požara je te kobne noći uništio sve – od namještaja, bijele tehnike, svih uređaja, obuće, odjeće, novca, dokumenata ukućana, a na svu sreću niko nije nastradao. SANA – Hamza Škrijelj FOTO: SANA The post Predstavnici SPP-a obišli porodicu Agović – Svi ćemo pomoći da dobijete novi dom appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Predsjednik Usame Zukorlić primio delegaciju OSCE-a

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2022

Dana 19. 01. 2022. godine u Novom Pazaru, predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, sa saradnicima, primio je delegaciju OSCE-a na čelu sa Mikaelom Turman, šeficom kancelarije OSCE-a u Novom Pazaru. Tokom razgovora, šefica kancelarije OSCE-a upoznala je predsjednika SPP-a sa aktivnostima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.